felco hatter
felco hatter
FELCO metszőollók és ágvágó ollók hivatalos kis és nagykereskedelmi on-line áruháza

Fizetési információ

Az on-line áruházban az alábbi módokon fizethet:

 1. Fizetés készpénzzel (személyesen telephelyünkön, vagy kiszállítás esetén a futárnál utánvéttel):
Az áru átvételekor készpénzben fizethet telephelyünkön, vagy amennyiben kiszállítással kéri a terméket, a futárszolgálat munkatársánál.

2. Fizetés banki átutalással:
Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni, kollégánk a regisztrációnál megadott e-mailcímére megküldi a számlát és az utaláshoz szükséges adatokat. A termék(ek) átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.

3. Fizetés Cetelem Online Áruhitel igénybevételével:
A Cetelem Online Áruhitel megjelölése esetén a megrendelés elküldése után továbbirányítjuk a Cetelem Bank Zrt. Áruhitel igénylés oldalára. Áruátvételre sikeres, elfogadott hiteligénylést követően van lehetőség.

Szállítási információ

A FELCO.HU webáruházban személyes áruátvétel és kiszállítás közül választhat.

1."Személyes áruátvétel"

Szinte minden FELCO terméket raktárkészleten tartjuk, az alkatrészeket is beleértve. Amennyiben a személyes áruátvételt választja, kollégánk minden esetben tájékoztatja a termék elérhetőségéről, és időpontot egyeztet a regisztrált telefonszámon vagy e-mailben.

Személyes átvételnél az üzletünkben csak készpénzben tud fizetni. Kérem, mielőtt elindul hozzánk mindenképpen érdeklődjön!

2. "Futárszolgálat"
Megrendelését követően, amennyiben a termék raktáron van, másnapra vagy harmadnapra az Ön otthonába szállítja valamelyik általunk megbízott csomagküldő szolgáltató. Ebben az esetben a termék árán felül a szállítás és az utánvétel költségét is meg kell fizetni! Ha az éppen kiválasztott termék nincs raktáron, a várható szállításról tájékoztatást adunk telefonon vagy e-mailben.

Fontos: Amennyiben rendelése meghaladja a 17.000 Ft-os összeget, a kiszállítási díj ingyenes. Ingyenes kiszállítás nem vonatkozik az akciós termékekre!

Webáruházunkban a rendelést csak kiszállítási díjjal együtt tudja rögzíteni, amennyiben azonban rendelése meghaladja a 17.000 Ft-ot, kollégánk számlázáskor automatikusan levonja a kiszállítási díjat.

Amennyiben adott meg e-mail címet, a számlát elektronikus formában is elküldjük Önnek. Jelen szállítási információk csak Magyarország területén belüli kiszállításra érvényesek!

Ha további kérdése lenne, hívja ügyfélszolgálatunkat a 26/262-336 telefonszámon!

© 2008-2015 felco.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28.
Tel. +36.26.262.336 Fax: +36.1.431.0234
| e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva! |
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem
Hivatalos FELCO SA oldal: www.felco.com